21/4/07

Rosa Puig assenyala que no ha de justificar les inversions al poble

Declaracions importants avui al Diari de Balears. La candidata del PP a la batlia d'Algaida diu que no ha de justificar una inversió. Home! Jo crec que una persona gestiona recursos econòmics que no son seus ho ha de justificar ABSOLUTAMENT TOT. Aquest és el compromís de responsabilitat d'un gestor: un col·lectiu de persones confíen i depositen en les seves mans uns doblers per què el gestor en faci un ús correcte i en doni comptes. Això passa tant a l'empresa privada com a les institucions. Quan diu la Sra. Puig que "aquest local no costa cap dobler a l'Ajuntament ni a tots vosaltres, és s'Institut el que fa la inversió", sembla com si fos ella qui posa els doblers de la seva butxaca. O es que els doblers de s'Institut no son també de tots els ciutadans, inclosos els algaidins?
M'encanta que la gent gran tengui un local: que el puguin gaudir per molts d'anys (i que el puguem arribar a gaudir també noltros!) però cal pensar: primer, que un local com aquell es podría haver llogat per molt menys si ens adjustam als preus del mercat i, segon, que amb el que ens hauria sobrat podriem haver fet moltes altres coses bones per a la gent d'Algaida, per exemple, quants assistents socials es podrien haver contractat per ajudar a la gent gran millorar la seva qualitat de vida?
Tant de bò tots els polítics treballin per fer millor la vida de la gent, però fer aquest tipus de comentaris, declaracions i promeses només ajuda a augmentar la desconfiança que la gent del carrer ja te davant els qui es dediquen a això de la política.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada