26/11/05

Gràcies, Catalina Cirer

Tinc 42 anys i tinc la sensació que he malgastat la meva vida. Des de que som ben petitó he crescut pensant que tenia la titola molt petita. Als setze anys, quan ens dutxavem tots els companys després de la classe de natació, m’avergonyia de veure que tots la tenien més gran que jo. Després, quan vaig començar a ‘anar de nines’, em feia vergonya que poguèssin fer comparacions. Les veia riure d’amagat, tot dissimulant quan m’atracava, i podia endevinar de què estaven parlant. Més endavant, quan anavem a es Trenc, tothom es posava en pilotes però jo em resistia a a llevar-me els banyadors de cama llarga.

Quaranta dos anys pensant, ara ho se, equivocadament, que la tenia massa petita quan, ara he conegut la veritat gràcies a l’Ajuntament de Palma i al diari El Mundo, el que em passava és que soc massa pelut: tinc tant de pel que aquest bosc tupit i dens que és el meu púbis fa que les aparences enganyin.

Gràcies, Catalina Cirer i demés regidors de Palma. Gràcies, El Mundo. A partir d’ara, seré un altre ‘jo’. Aniré amb la cara ben alta tot orgullós de la meva gran titola. Avui de matí, després de llegir El Mundo, m’he tancat al quarto de bany, m’he donat una dutxa ben calenta, i he procedit a seguir els vostres consells:


Cort aconseja a chicos afeitarse el vello ‘para que el pene parezca más grande’


El Consistorio se dirige a los jóvenes acomplejados por el tamaño de su miembro / Aconseja a los adolescentes «mirarse el pene siempre de abajo arriba porque al revés se produce un efecto visual engañoso» - El Consistorio añade en el manual que distribuye por Palma que esta práctica la llevan a cabo las «estrellas del cine porno»

Som un altre home!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada