19/11/05

Els d'Asaja, que aplaudiren la invasió d'Irak ara protesten per la pujada del petroli

Els fatxes del PP (Asaja) que aplaudiren la invasió d'Irak ara protesten per la pujada del petroli
Si no vols brou, idò jas tassa i mitja! Asaja és el "braç armat" del PP dins el món de la pagesia i el seu líder, Gabriel Company, un estómac agraït que viu de monopolitzar la majoria de les subvencions de la Conselleria d'Agricultura, és la viva estampa d'un escolanet a les ordres de Madrid i a qui tant li és sortir en defensa de la piscina il.legal de Pedro J. Ramírez com ara organitzar una tractorada contra el govern ZP per la pujada del petroli.

Aquestes fatxes del PP d'Asaja només es manifesten i surten al carrer quan governen els partits contraris. Ja ho van fer un parell de pics contra el Pacte de Progrés. Aquesta vegada, però, crida l'atenció que l'excusa per treure els tractors és que el petroli ha pujat molt. Idò, què se pensaven aquests banastres! Ara són hores de protestar! Era contra la invasió d'Irak, promoguda pel seu estimat Aznar que havien de protestar! Que no ho veien aquests deagraciats d'Asaja que l'aventura imperialista d'Aznar en comptes de resoldre un problema en crearia un de molt més gros!

http://www.elmundo.es/

Asaja planea una tractorada en Es Born si ZP no abarata el gasóleo B

La asociación agraria prevé movilizaciones en los pueblos en octubre - No descarta repetirlas en Delegación de Gobierno si fracasa el diálogo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada