7/4/07

Els asteriscs




Avui he obert la bústia de canostra (la veritat és que no ho faig massa sovint) i hi he trobat tres cartes. Be, no son cartes, son fullets de propaganda. Els dos primers son de la meva respectada Maria Rosa Puig:

... i com si fora una ironía de l'atzar, el tercer fullet era aquest:


que, per si a algú li costa llegir la lletra petita, com a mí, diu: 'SI USTED NO SE CREE LA PUBLICIDAD CON ASTERISCO...'
M'he tornat a mirar els fulletons del PP i, guaita!, 'institut *', i 'sanitat 365 dies *' quins dos asteriscs més xulos que hi trobam!
Sovint, quan ens volen 'vendre la moto', els especialistes en marqueting utilitzen aquesta mena de trucs: un titular amb lletres molt grans i de colors cridaners i, darrera, quasi d'amagat, un asterisc que ens envia, en el millor dels casos, a la lletra petita que sol anar a baix de tot i te unes mides impossibles per a una persona d'una certa edat (com jo mateix).
Quina és la lletra petita dels fulletons de la Sra. Puig? Ben fàcil, no cal ser un master de l'univers:
SANITAT: La contractació del personal per equipar els centres sanitaris (recepcionistes, metges, enfermeres, etc.) correspon a la Conselleria de Sanitat. Si na Maria Rosa Puig és la batlesa d'Algaida (cosa bastant probable, per altra banda), no podrà complir aquesta promesa perquè no tindrà ni els diners ni les competències per contractar el personal que s'haurà de menester per tenir obert 365 dies.
INSTITUT: La construcció i dotació tant de recursos materials com d'humans (mestres, secretariat, etc.) és compet`pencia de la Conselleria d'Educació. Si na Maria Rosa Puig és la batlesa d'Algaida (cosa bastant probable, per altra banda), no podrà complir aquesta promesa perquè no tindrà ni els diners ni les competències per contractar el personal que s'haurà de menester per tenir aquest institut obert als joves del nostres pobles.
Que quedi ben clar que jo no m'opós ni a una cosa ni a l'altra. Al contrari, fa molts anys que ho reivindic. La única cosa que vull dir és que no podem anar fent promeses que sabem sense cap dubte que no podrem complir.
I una altra cosa: el PP du quatre anys governant a la nostra comunitat. El Sr. Fiol és el Conseller d'Educació i és del PP. La Sra. Castillo és la Consellera de Sanitat i és del PP. I tots dos son companys de l'equip de govern de la Sra. Puig, que també és consellera i és del PP. Si de veres volen un institut i més sanitat per Algaida, per què no han fet res durant aquests quatre anys?
I després fan campanyes per dir que compleixen les seves promeses!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada